Rólunk

MozgásKlinika Budaörs - “Gyógyító testmozgás professzionális szinten!”

A Szentiványi MozgásKlinika franchise partnereként nyitottuk meg exkluzív mozgásterápiás és fitness termünket Budaörsön! A MozgásPiramis® kezelési koncepcióban lévő Medical Fitness és
Sportrehabilitáció kap kiemelt szerepet Budaörsön, annak köszönhetően, hogy 100 m2-es speciálisan, kinesis fallal is felszerelt finesztermünk mellett párhuzamosan 3 terápiás teremben folyhatnak gyógytorna és manuálterápia kezelések.

Medical Fitness (személyi edzés) programunkat speciálisan képzett gyógytornászok vezetése által ajánljuk azoknak, akik újra sportolni szeretnének, fogyni szeretnének de mozgásszervi panaszaik vannak, az állóképességükön szeretnének javítani, illetve az ülő munka káros hatásai ellen gyógyító testmozgással szeretnének tenni.

Sportrehabilitáció programunk ajánlott sportsérülés követően vagy műtét utáni rehabilitáció céljából. Sportspecifikus tréningek az alábbi sportok esetén kiegészítő edzésként vagy sportolás során fellépő fájdalom során ajánlott!

Futball, futsal, squash, tenisz, futás, röplabda, kézilabda, vizilabda, golf stb. Speciális egyéni tréningjeink segítik a hobbi vagy élsportolót, hogy specifikusan tréningezzen és preventív jelleggel eddzen. A sportágakra jellemzőek bizonyos sérülések, mozgásszervi fájdalmak, túlterheltség illetve izomegyensúly zavarok. Ezek sokszor korlátozzák a sportolót a fejlődésben. A MozgásKlinika® programjaiknak köszönhetően manuálterával és sportspecifikus tréninggel megelőzhetők és kezelhetők ezek a tünetek. A MozgásKlinika Budaörs speciálisan felszerelt terápiás és fitnesztereme lehetőséget ad, hogy funkcionális gyakorlatokkal, agility és plyometrikus tréninggel, propriocepció fejlesztésével integrálja a sportolót az adott sportágba.

Várunk szeretettel,

"Tegyük meg együtt az első lépést a gyógyulásod felé!"

További információk rólunk: https://mozgasklinikabudaors.hu

Szolgáltatásaink:
Manuálterápia
Gyógytorna
Sportrehabilitáció
Fizikoterápia
Medical fitness (személyi edzés)
Jégszauna - hidegterápia
Tartásjavító gyógytorna gyerekeknek
Gyógytorna gyerekeknek
Schroth terápia
Női intim és gátizom torna
Kismama egyéni gyógytorna
Masszázs: gyógy-sport-svéd-cellulit-nyirok-kismama-köpöly-tibeti gyógyító
Privát fitness teremEgészségpénztári számlát már tudunk adni!
OTP, K&H és MKB SZÉP kártyát elfogadjuk mindhárom zsebből!